KUASA KEPERLUAN DIGITAL CREATETEC

Anda tidak mempunyai apa-apa kerugian & segalanya untuk mendapat

Oleh kerana Perintah Kawalan Pergerakan yang dilaksanakan oleh Kerajaan, semua kakitangan Createtec akan bekerja dari rumah. Untuk sebarang pertanyaan, sila e-mel: help@createtec.my atau hubungi +6011 1700 0407 dan kami akan menghubungi anda secepat mungkin

1. Disokong sepenuhnya dan patuh

Createtec adalah Mematuhi Syariah sepenuhnya dan disahkan oleh Masryef House. Wasiat telah ditulis oleh para sarjana terkemuka dan perancang harta tanah. Kami juga berdaftar dengan Ekonomi Digital Islam MDEC.

2. Tahap keselamatan dan keyakinan yang lebih tinggi

Data anda dihantar dengan selamat melalui penyulitan 256-bit, ciri keselamatan anti-penipuan yang unik. Wasiat Digital untuk usia baru juga memenuhi syarat institusi perbankan dan kewangan yang paling ketat.

3. Tidak ada kewajipan untuk membeli

Cubalah secara percuma tanpa komitmen untuk membeli; kami tidak meminta maklumat kad; hanya bayar jika anda ingin mencetak Wasiat terakhir. Kami berjanji tidak akan menjual atau menyalahgunakan data anda

4. Tidak ada yang rugi & semua yang akan diperoleh

Wasiat digital Createtec memberi anda ketenangan fikiran, dan tidak mempunyai yuran tahunan atau keahlian. Dibangun untuk responsif untuk Apple atau Android, ditambah dengan ciri simpan automatik, sehingga anda tidak akan kehilangan maklumat.

Cubalah secara percuma tanpa kewajipan - anda tidak akan rugi melainkan segalanya untuk memperoleh!

5 Mitos Tentang Wasiat - DIPEROLEHI

1. Membuat Wasiat itu mahal

Createtec memberikan Wasiat Islam dan Standard yang patuh Syariah dengan harga hanya RM150

2. Membuat Wasiat adalah rumit

Createtec telah membina proses berpandu langkah demi langkah yang paling jelas dalam industri

3. Membuat Wasiat memakan masa

Hanya memerlukan sepuluh minit untuk menyelesaikan kehendak digital sepenuhnya dari keselesaan kediaman anda sendiri

4. Membuat Wasiat adalah untuk orang tua baru, orang tua, atau orang yang mempunyai masalah kesihatan

Keliru! setiap orang harus membuat Wasiat atau anda membuka orang yang anda sayangi untuk pertempuran undang-undang dan perbelanjaan yang besar

5. Wasiat berkekalan

Wasiat perlu dikemas kini seiring keadaan anda berubah, anak baru, rumah berkahwin. Wasiat akan berkembang bersama anda.

Itulah sebabnya anda boleh mengemas kini dan menukar Wasiat digital dengan Createtec PERCUMA dan hanya membayar untuk mencetaknya!

Al Yusra - Wasiat Islam / Wasiyya

Wasiat Al Yusra kami telah dirancang dan ditulis oleh para sarjana Muslim yang dihormati dan mematuhi sepenuhnya Syariah seperti yang diakui oleh Masryef dan mematuhi sepenuhnya Akta Wasiat 1959.

Beberapa Ciri Utama

  • Algoritma Faraid unik yang mengikuti Al-Quran
  • Fasal Penerima Tambahan - maksimum satu pertiga harta tanah anda
  • Aset & Sedekah - Sertakan hadiah harta benda, wang atau apa sahaja
  • Buat peruntukan untuk tanggungjawab yang tidak dipenuhi

Sterling - Standard Will 

Wasiat Sterling kami 100% sah dan dikembangkan oleh pakar undang-undang kami yang biasa dengan undang-undang perancangan harta tanah.
Wasiat Sterling dan mematuhi sepenuhnya Akta Wasiat 1959.

Beberapa Ciri Utama

  • Pilih bahasa yang ingin anda gunakan di laman web dan keluaran Wasiat
  • Tambahkan hingga 4 pelaksana dengan klausa pemegang amanah terbina dalam
  • Tinggalkan hadiah yang kompleks, seperti perniagaan, saham atau harta tanah
  • Penerima tambahan dibahagi mengikut peratusan
  • Ciri pengesahan Anti Penipuan yang unik

Ia mampu dimiliki oleh semua orang

Pilih untuk Buat Wasiat Standard Sterling atau Buat Wasiat Islam Al Yusra untuk memulakan. Hanya dengan beberapa klik, anda akan mempunyai Kehendak undang-undang yang mematuhi undang-undang tempatan anda atau undang-undang Islam. Direka dengan kerjasama peguam peguam dan Imam terkemuka, platform kami memberi anda kebebasan untuk meninggalkan hadiah dan warisan kepada mereka yang paling berharga bagi anda. Setiap perubahan yang anda buat disimpan dengan serta-merta dan kekal di pelayan kami yang selamat.

Kini anda boleh meninggalkan warisan untuk orang tersayang dari keselesaan kediaman anda sendiri.

 

Sebelumnya, membuat Will yang dengan tepat mengambil kira undang-undang Islam atau negara adalah rumit atau mahal. Kami telah memanfaatkan teknologi dalam talian terkini dan menggabungkannya dengan semangat kami untuk menjadikan semuanya mudah untuk memberikan anda perkhidmatan dalam talian sepenuhnya yang membolehkan anda membuat kemas kini percuma kepada Sterling Will atau Al Yusra Will anda! Kami bahkan menyediakan beberapa dokumen undang-undang percuma tanpa kos tambahan.

Oleh itu, sama ada anda berkahwin, mempunyai lebih banyak anak atau berpindah rumah, Al Yusra atau Sterling Will anda akan berubah dengan anda.

 

Bayar Sekali, Tukar Bila-bila Masa

Pindah rumah? Lebih ramai kanak-kanak? Tidak kira berapa kali keadaan anda berubah, anda sentiasa boleh kembali dan mengemas kini Kehendak anda secara dalam talian.
Cuba ia

~

Undang-undang & Selamat

Dibangunkan bersama-sama dengan sarjana Islam dan pakar undang-undang, data anda disimpan dengan selamat di pelayan selamat kami, akses pada bila-bila masa dari sebarang peranti.
Cuba ia

Super Mudah, Super Suave

Sama ada anda membuat
Al Yusra Islamic atau Sterling Standard Will, menghasilkan Wasiat yang direka dengan indah hanya dalam beberapa minit.
Cuba ia

Bersedia untuk memulakan? Percuma untuk mencuba

Buat Wasiat Standard SterlingBuat Wasiat Islam Al Yusra

Mari Mulakan Sesuatu yang baru
Katakan hai!

Mendapat idea perniagaan yang hebat dan ingin melihatnya dihidupkan? Atau soalan mengenai pembuat Sterling Standard digital dan pembuat Wasiat Islam Al Yusra kami? Walau apa pun, kami ingin membantu anda. Tinggalkan mesej di sini dan kami akan menghubungi anda.

ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu