SIAPA KITA

Buattec pasukan perniagaan, pembangun perisian, dan pereka yang dinamik dan serba boleh yang bekerjasama sangat erat untuk membawakan anda penyelesaian kehendak digital

Wasiat digital kaya ciri unik kami sepenuhnya sah dan patuh. Kami menawarkan dua jenis Wasiat Al Yusra Wasiat Islam, dan Wasiat Sterling Standard. Createtec mengembangkan penyelesaian ini agar dapat dimiliki oleh semua orang.

Menjadi sebahagian daripada revolusi Ekonomi Digital Asia yang baru. Kami berada di barisan hadapan Fintech, membawa inovasi nilai canggih yang diiktiraf oleh Ekonomi Digital Islam MDEC.

k

Kaya dengan Ciri

Wasiat digital kaya ciri kami mudah diikuti dan lengkap, namun disokong oleh kecanggihan pembangunan perisian yang hebat.

Ciri-ciri yang unik

Salah satu ciri utama unik Wasiat digital Createtec adalah penyertaan ciri keselamatan fotografi, mencegah mengenal pasti penipuan.

Pembangunan perisian

Yakinlah bahawa Wasiat digital kami responsif sepenuhnya dan dapat dilihat dan diselesaikan di mana-mana peranti. Dari Apple ke Android, komputer riba ke tablet.

Reka bentuk inovatif canggih

Kami bangga menghasilkan aliran proses yang indah yang akan disukai orang untuk berinteraksi.

Tetapi kita tidak berhenti di situ sahaja!

Wasiat digital kami telah dibina dengan panduan yang disertakan dan video panduan untuk kemudahan penggunaan dan kejelasan.

EMPAT LELAKI DENGAN Visi Satu CLEAR

Inilah orang-orang yang menjadi teras dalam membina perisian yang cantik dan mudah digunakan yang kami harapkan dapat menjadikan kehidupan menjadi lebih mudah.

Raymond Gabriel

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan - Pengasas Bersama

Phil Clark

Pengarah Projek - Pengasas Bersama

Bernard Lim

Ketua Pegawai Eksekutif - Singapura

Gulzaman Khan

Ketua Pegawai Teknikal - Pengasas Bersama

Mari Mulakan Sesuatu yang baru
Katakan hai!

Mendapat idea perniagaan yang hebat dan ingin melihatnya dihidupkan? Atau soalan mengenai pembuat Sterling Standard digital dan pembuat Wasiat Islam Al Yusra kami? Walau apa pun, kami ingin membantu anda. Tinggalkan mesej di sini dan kami akan menghubungi anda.

5 + 4 =

Adakah anda di sini untuk mencuba pengalaman menulis Will dalam talian kami?

Buat Wasiat Standard SterlingBuat Wasiat Islam Al Yusra
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu