ITU MEMBAYAR KEPADA RAKAN

Platform penciptaan kehendak digital Createtec adalah intuitif dan dapat dikembangkan secara berterusan

Bukan hanya kehendak digital yang kaya dengan ciri-ciri yang paling efektif di Malaysia.

Kami telah mendorong batas-batas inovasi nilai sehingga mampu dimiliki oleh setiap kumpulan orang tanpa perbezaan.

Untuk Syarikat dan Organisasi

Kami telah mewujudkan penyelesaian B2B yang terbukti untuk syarikat dan organisasi, dengan bekerjasama dengan Createtec, anda akan dapat menawarkan penyelesaian kehendak digital terbaik untuk pangkalan pelanggan anda. Termasuk ciri seperti pelabelan putih, portal ejen dipesan lebih awal, pelaporan telus dan pembayaran masa nyata langsung. Hubungi kami hari ini untuk melihat bagaimana anda dan pelanggan dapat memanfaatkan tawaran unik ini.

Bawa Wasiat digital kepada Pelanggan anda
Teknologi inovatif Createtec kuat dan boleh diskalakan sepenuhnya. Oleh kerana kami memiliki IP, kami dapat secara unik menyesuaikan penyelesaian yang memenuhi keperluan anda dengan sempurna. Platform digital selamat kami bermaksud bahawa data pelanggan anda disimpan dengan selamat dan perisian kami yang telah dicuba memberikan kebolehpercayaan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Membuat Wasiat Islam atau Standard Wasiat anda sendiri tidak pernah semudah ini. Ini cepat, mudah digunakan dan memberi kebebasan kepada pelanggan anda untuk melakukan perubahan pada waktu lapang.

Untuk Ejen dan Penjual Semula

Jadilah Ejen dengan peluang perniagaan in-a-box unik kami dan manfaatkan dari platform yang dihoskan dengan selamat untuk menjual semula Wasiat digital. Kami akan memberikan semua alat dan sumber dalam talian yang anda perlukan untuk membantu menjayakan perniagaan anda. Tidak ada batasan untuk potensi pendapatan anda, kerana anda boleh menjalankan perniagaan tempatan dari Bandar anda atau mencari pelanggan secara dalam talian. Pilih model harga anda sendiri dan struktur yang sesuai untuk anda dan mulailah menjana wang dengan segera.
Lakukan langkah seterusnya

Hubungi pasukan B2B kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Program Ejen kami dan mula menjana pendapatan.

Ingin mengetahui lebih lanjut?
Daftar minat anda

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana tawaran B2B kami dapat mengubah garis bawah anda. Gunakan borang hubungan di bawah ini tinggalkan mesej dan kami akan menghubungi anda.

5 + 11 =

Cubalah Wasiat dalam talian yang kaya dengan ciri kami

Buat Wasiat Standard SterlingBuat Wasiat Islam Al Yusra
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu