LEMBAGA PENGARAH KAMI

Raymond Gabriel - Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan

Raymond Gabriel adalah usahawan bersiri yang telah membina beberapa syarikat yang mengkhususkan diri dalam pelbagai bidang dari perundingan pemasaran, pengurusan Strategik hingga keusahawanan sosial.

Dia memulakan Createtec, sebuah syarikat fintech, dengan strategi untuk memberikan nilai unik, dengan harga yang berpatutan, kepada institusi dan organisasi kewangan dengan basis pelanggan / ahli yang besar. Semasa membina perniagaan, dia selalu memulakan perniagaan untuk mencapai skala dan keuntungan maksimum secepat mungkin, tanpa mengorbankan nilai. Oleh itu, dia mengembangkan strategi yang mengganggu untuk menangkap dan meningkatkan pangsa pasar dengan cepat sambil memberi pengguna nilai yang tiada tandingan dalam industri kehendak digital. Raymond sentiasa memfokuskan pada penciptaan nilai win-win yang berfungsi baik untuk syarikat besar dan perniagaan yang dijalankannya. Dia membawa etos ini untuk semua urusan dengan orang.

Ketika bekerja dengan orang lain, semangat Raymond memberi kekuatan kepada orang untuk mencapai potensi maksimum dan ini membolehkannya membina pasukan dan mentor yang hebat dan melatih mereka untuk mencapai potensi sepenuhnya. Memulakan perniagaan pertamanya pada 21, Raymond telah menjadi usahawan selama hampir 30 tahun bertahun-tahun, membina perniagaan dengan strategi yang bahkan bertahan dan berkembang dalam kemelesetan dan kemerosotan. Strategi perniagaan yang difokuskan pada kekuatan pasukan hebat adalah minatnya.

Raymond juga seorang pengarang yang telah menerbitkan buku mengenai literasi kewangan dan keusahawanan. Dia memiliki latar belakang hukum dan mengembangkan kariernya menjadi perundingan pengurusan dan pemasaran strategik, sebelum fokus sekarang di sektor teknologi. Raymond mempunyai hubungan pelanggan yang kuat dalam sektor perkhidmatan kewangan secara serantau yang dia memanfaatkan dan jaringan untuk mengembangkan perniagaannya.

Phil Clark - Pengasas Bersama & Pengarah Projek

Phil Clark Dengan pengalaman reka bentuk dan pembangunan selama lebih dari 30 tahun, Phil adalah pengurus studio di McCann Erickson's, agensi pengiklanan terbesar di dunia. Setelah 20 tahun berkhidmat, dia pergi dan telah menyesuaikan diri untuk memenuhi kehendak pasaran yang berubah.

Phil adalah pengasas bersama Createtec, pasukan perniagaan, pembangun perisian, dan pereka grafik yang dinamik dan serba boleh yang mencipta penyelesaian digital yang inovatif. Sebagai sebahagian daripada revolusi Ekonomi Digital Asia yang baru. Phil menyediakan pengurusan projek dan cemerlang dalam reka bentuk sambil membawa pemikiran unik di luar kotak.

Bekerja sama dengan pemaju yang sangat berbakat, perisian mereka, Platform d-risiko, dianugerahkan tempat ketiga dalam anugerah nasional untuk penyediaan tenaga pada tahun 2017.

 

 

Gul Khan - Pengasas Bersama & Ketua Pegawai Teknologi

Gul mempunyai pengalaman selama 11 tahun bekerja di industri teknologi dan mempunyai minat yang tidak puas untuk memprogram, membina aplikasi, dan selalu mencari cabaran seterusnya. Gul hidup dan bernafas kod.

Dia kadang-kadang bermimpi di dalamnya juga.

Sebagai pemaju kanan dan arkitek sistem, dia dapat mengambil konsep dan menjadikannya kenyataan. Gul telah mengusahakan banyak kontrak berjuta-juta pound untuk pelanggan blue-chip utama dan sangat dihormati di industri kerana memberikan kod yang stabil sepenuhnya tepat pada waktunya dan mengikut anggaran.

Cubalah Wasiat dalam talian yang kaya dengan ciri kami

Buat Wasiat Standard SterlingBuat Wasiat Islam Al Yusra
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu